## **India Pavilion Schedule 2024:**

Friday, February 8, 2024 (5:00 pm – 11:00 pm)

<b>Show Time</b>	<b>Group Name</b>	Contact
5:30-6:30 pm	Intro Video	Baljeet/Mousumi (will be
	MC-Welcome Guests	adding some group leader
	Gabbi-Solo Dance	contacts for better
	Mehar and Milan Group	communication)
	Bhangra-Prabh and Jashan	
	Garbha Dance	
	Bollywood Dance	
	Aman and Jasmeet Dance	
	Raman Solo Dance	
	BDR Gidha Group Dance	
	Turban Tying-Baljeet	
	30-minute Session Break	
7:00-8:00 pm	Intro Video	Baljeet/Mousumi
	MC-Welcome Guests	
	Gabbi-Solo Dance	
	Milan Solo	
	Bhangra-Prabh and Jashan	
	Garbha Dance	
	Bollywood Dance	
	Aman and Jasmeet Dance	
	Raman Solo Dance	
	BDR Gidha Group Dance	
	Turban Tying-Kamal	
	30-minute Session Break	
8:30-9:30 pm	Intro Video	Baljeet/Mousumi
	MC-Welcome Guests	
	Mehar and Milan Group	
	Bhangra-Prabh and Jashan	
	Garbha Dance	
	Bollywood Dance	
	Aman and Jasmeet Dance	
	Mehar Solo Dance	
	BDR Gidha Group Dance	
	Turban Tying-Mani	
10:00-11:00 pm	Open Stage Dances	All

## Saturday, February 9, 2024 (11:00 am – 11:00 pm)

11:30-12:00 pm	Intro Video MC-Welcome Guests Gabbi Solo Dance Mehar and Milan Group Garbha Dance Bollywood Dance Bhangra-Prabh and Jashan Aman and Jasmeet Dance Bollywood Dance Milan Solo BDR Gidha Group Dance Turban Tying-Baljeet	Baljeet/Mousumi (will be adding some group leader contacts for better communication)
	<b>30-minute Session Break</b>	
12:30-1:30 pm (Mayor's Visit)	Intro Video MC-Welcome Guests Mehar Solo Dance Bhangra-Prabh and Jashan Garbha Dance Aman and Jasmeet Dance Puneet Saran Dance Wasda Punjab Group Trinjhan Arts Turban Tying-Kamal	
	<b>30-minute Session Break</b>	
2:00-3:00 pm	Intro Video MC-Welcome Guests Milan Solo Dance Bhangra-Prabh and Jashan Puneet Saran Dance Wasda Punjab Group Trinjhan Arts BDR Gidha Group Dance Turban Tying-Baljeet	
3:30-4:30 pm	Intro Video	
	MC-Welcome Guests Mehar Solo Dance Raman Solo Garbha Dance Aman and Jasmeet Dance Puneet Saran Dance Wasda Punjab Group Trinjhan Arts Turban Tying-Kamal	

	<b>30-minute Session Break</b>	
5:00-6:00 pm	Intro Video	
	MC-Welcome Guests	
	Milan Solo Dance	
	Bhangra-Prabh and Jashan	
	Raman Solo	
	Puneet Saran Dance	
	Wasda Punjab Group	
	Trinjhan Arts	
	BDR Gidha Group Dance	
	Turban Tying-Baljeet	
	30 minutes Session Break	
6:30-7:30 pm	Intro Video	
	MC-Welcome Guests	
	Gabbi Solo Dance	
	Mehar and Milan Group	
	Garbha Dance	
	Bollywood Dance	
	Milan Solo	
	BDR Gidha Group Dance	
	Turban Tying-Baljeet	
	30-minute Session Break	
8:00-9:00 pm	Intro Video	
•	MC-Welcome Guests	
	Mehar and Milan Group	
	Bhangra-Prabh and Jashan	
	Aman and Jasmeet Dance	
	Bollywood Dance	
	Milan Solo	
	Raman Solo	
	BDR Gidha Group Dance	
	Turban Tying-Baljeet	
9:00-11:00 pm	Open Stage	All